Anti rozatoare

Vrei sa scapi de rozatoare sau te-ai saturat de gaurile in gazon? Sau te-ai saturat ca rozatoarele sa-ti strice culturile pe camp? Atunci ar trebui sa cumperi un aparat anti rozatoare cu ultrasunete. Dispozitivul anti rozatoare functioneaza cu o baterie solara pe principiul unui emitator cu ultrasunete. Dispozitivul produce si propaga in jurul sau valuri sonore, care provoaca rozatoarelor un sentiment de anxietate si disconfort, si, in acelasi timp  le obliga sa paraseasca zona de actiune a aparatului. Astfel, pe o suprafata de aproximativ 650 de metri patrati, terenul va fi fara daunatori.

La exterior reppelerul cu ultrasunete are forma unei cutii rotunde plate de dimensiuni mici, care este plantata pe un suport special. Atunci cand este asamblata si gata de a fi utilizat, dispozitivul seamana cu o palarie atarnata intr-un cui. Pe partea superioara a dispozitivului, exista panouri solare, iar in interiorul ei, exista un mecanism radiant.  Daca bateria este incarcata complet, aceasta dureaza toata noaptea, avand o functionare continua.

Instalarea dispozitivului este extreme de simpla. Pinul trebuie afundat in pamant, astfel incat, carcasa dispozitivului sa nu se ridice mai mult de un centimetru deasupra acestuia. In acelasi timp, daca solul este prea tare, nu forta dispozitivul cu mainile, ci sapa si apoi astupa bine. Cu cat este mai dens solul din jurul dispozitivului, cu atat mai mult vor fi propagate undele ultrasonice.

De asemenea, pentru ca dispozitivul anti rozatoare sa functioneze toata noaptea, trebuie amplasat sub razele soarelui. Drept urmare, dispozitivul trebuie sa fie amplasat acolo unde exista mai mult soare, si, de asemenea, are nevoie de o zi intreaga de incarcare solara, pentru a functiona o noapte intreaga. Daca exista obstacole in calea undelor sonore, cum ar fi tufisuri groase, cladiri, garduri, ai nevoie de mai multe dispozitive, plasandu-le in  diferite parti si in calea rozatoarelor. Utilizarea mai multor dispozitive anti rozatoare, garanteaza eliminarea in totalitate a sobolanilor, soarecilor atat de casa cat si de camp etc. Dispozitivul nu are nevoie de o ingrijire speciala si functioneaza 7 zile din 7, timp de 24 de ore pe zi. De asemenea, dispozitivul care te lasa fara daunatori este ecologic si extreme de eficient.

Related posts